Packman

'a' Studió

ügyességi

Enterprise

Videoton TVC

Valószínűleg Pacman játékot már mindenki látott, így sok újdonsággal nem fog szolgálni a program a "tapasztalt" játékosoknak. (Esetleg a cím, amibe belecsúszott egy plusz betű.) Érdekesség viszont, hogy a játék - akárcsak a Mr. Alex, és a Szánkóverseny - Videoton TVC-ről lett átírva. Az előbb említett két társához hasonlóan ettől sem kell csodát várni, bár némileg "felüdülést" jelenthet az elszánt Pacman-rajongóknak, hogy a grafika nem attribútum grafika. (Főhősünk kinézete mókásra sikerült...)
A szörnyriasztó tabletták mellett egyéb ehető finomságokat is megszerezhetünk, amikért plusz pont jár. A játék egyébként elég nehézre sikerült: bár a szörnyek teljesen véletlenszerűen mozognak, de sokan vannak, könnyedén bekeríthetnek. Az irányítás a beépített botkormánnyal történik.
A játék kapcsán elgondolkozva úgy tűnik, hogy az 'a' Stúdió és a forgalmazó a TVC esetében is abba a hibába esett, mint az Enterprise forgalmazásánál: a színvonalas (az embert hosszabb időre lekötő) játékok helyett a gyorsan elkészíthető (egyszerűbb) játékokkal kívánták a software-választékot bővíteni. Az nem is baj, hogy ilyen játék is készült, de az már igen, hogy az előbb említett három játék közül, még ez tekinthető a "legösszetettebb" játéknak (pedig egy Pacman klónról beszélünk...)