Turbo Rudi

Novotrade

Ügyességi

Enterprise

Rudi barátunk egy számítógép gyárban dolgozik, ahol az a feladata, hogy a kész gépeket, a futószalagra helyezze. Rabszolgahajcsár főnöke folyamatosan a nyomában van, így késztetve gyorsabb munkára.
Bizonyára mindenki átélte azt a borzasztó szituációt, hogy dolgoznia kelljen, de aki esetleg nem, vagy úgy érzi nem dolgozott még eleget, az folytathatja ebben a programban. A játék a kezdő képernyőn bemutatja az irányítást. Nem lesz nehéz dolgunk, csak a négy irányba kell mozgatnunk a beépített botkormányt.
Miután elindítottuk a játékot, megpillantjuk Rudit a képernyő közepén, körülötte rengeteg számítógépet, valamint a főnökünket. A számítógépeket csak tolni tudjuk, azt viszont minden irányban. A futószalag a képernyő alján van, ide kell eljuttatnunk a képernyőn található valamennyi számítógépet. Főnökünk folyamatosan felénk tart, ráadásul időnként hozzánk vág egy számológépet! Szerencsére főnökünktől meg tudunk szabadulni - igaz csak egy rövid időre - ha felülről rátolunk egy számítógépet. Vigyázzunk, ilyenkor hamarosan újra megjelenik a kiindulási helyén, ha pont ott tartózkodunk, elkap! Az üzemben a balesetvédelmi előírások hagynak maguk után némi kívánnivalót, mert időnként a képernyő tetejéről leesik egy számítógép. (Ebben az üzemben csak úgy potyognak a számítógépek...) Ha egy ilyen számítógép ránk esik szintén elvész egy életünk. A jobb felső sarokban időnként megjelenő jutalom süti elfalatozásával 10 pontot kapunk. 500 pontnál jutalom életet kapunk.
Ha minden számítógép a futószalagra került, megjelenik egy kulcs, amit felvéve átjutunk a következő szintre. A játék addig tart, amíg el nem fogy a három életünk, ilyenkor feliratkozhatunk a legjobbak közé.

A Novotrade által kiadott játékot a Bit & Guy csapat készítette, bár a pontosabb megfogalmazás: "írta át", lévén a program finoman szólva "hasonlít" az Electro Freddy c. Amstrad CPC-s programra. (A program megtalálható az Amstrad CPC programcsokorban.) Kevésbé finoman fogalmazva: ugyanaz... Van BBC Micro-ra is, ott Uncle Claude a címe.