Shooting Range

1993 - EDC

Ügyességi, lövöldözős

Enterprise

Egyszerű kis lövöldözős program. Minimális hasonlóság felfedezhető az Operation Wolf-al, itt is egy célkeresztet mozgatunk, és a szemközti ház ablakában megjelenő ellenségeket kell lelőni, a civileket viszont ne bántsuk!
A betöltő képernyőn megtudhatjuk, hogy EDC a program megírása előtt milyen programokat írt át ENTERPRISE-ra (sok programot köszönhetünk neki!), valamint megtudjuk, hogy a tűz gombra indul a játék, az F1 megnyomásával bejuthatunk a menübe.
A menüben beállíthatjuk, hogy mennyi idő után tűnjön el a cél az ablakból (F1-F2), hány üres ablak lehet egyszerre (F3-F4), valamint, hogy mennyi ideig tartson a játék. A SPACE megnyomásával visszajutunk az induló képernyőhöz.
A játék indulása után megjelenik a ház, szép nagy ablakokkal, alatta láthatjuk a játékból még hátralévő időt. Csak azokat lőjük le, akinek a kezében fegyver van, (vagy a vállán egy páncélököl...), a civileket ne lőjük le, ha véletlenül megtesszük hangjelzést is kapunk. Az ellenség nem tud minket lelőni a játék akkor ér véget, amikor letelik a játékidő. Ekkor megjelenik egy statisztika, amiből megtudhatjuk, hogy összesen hányat lőttünk, hány ellenséget találtunk el, hány civilt lőttünk le, és milyen találati aránnyal "dolgoztunk".