Time Scanner

1989 - Activision

flipper

Forrás:
Spectrum Világ 25. rész

Spectrum (128k)

Enterprise

Végre egy élvezetes vérbeli fipper-program! Az eddigiekben sem a legális, sem az "underground"-piac nem kényeztették el a flipperek kedvelőit. A TIME SCANNER négy szintem át játszódik Az elsőben egy vulkánt kell kitörésre bírnunk, később a piramisépítés rejtelmeibe nyerhetünk betekintést, a harmadikban..., de inkább nem lőjük le a poént, elégedjünk meg annyival, hogy nagyon hatásos animációval is találkozhatunk.
A TIME SCANNER rendelkezik minden olyan adottsággal amit egy "jólnevelt" flippertől elvárhatunk, nemcsak a zsákokra, csatornákra gondolunk itt, hanem a háromirányú asztalrázásra, melynek érdekes tulajdonsága, hogy nem tilt le! A játék érdekessége, hogy minden tábla két lépernyőből áll, és természetesen akár három golyóval is lehet játszani (egyidőben). Mindeközben színvonalas zenét is halgathatunk, a hangok pedig játéktermi élményt biztosítanak.

Végezetül a kezelőgombok: Flipperkarok: 'W ,'O' Asztalrázás: 'O','P','SPACE'.

Az Enterprise verzióban kaphatunk végtelen golyót, ehez mindössze az 'ESC"-et kell megnyomnunk játék közben. Ha a játékot a "TSCANNER.TRN" file-al indítjuk kiküszöbölhetjük a játék legnagyobb hibáját nem kell egymás után végigjátszanunk az összes pályát, betöltés után 1-4-ig a számbillentyűk megnyomásával választhatjuk ki, melyik pályán akarjuk kezdeni a játékot.