Labirinth
Tejútvesztő

ügyességi

Novosoft

Enterprise

A BAMsoft-nak az Enterprise tulajdonosok rengeteg Spectrum átiratot köszönhetnek, valamint a nevükhöz fűződik a Big Demo is. Ezúttal egy általuk írt játékot ismerhetünk meg közelebbről. A Labirinth egyszerű kis ügyességi program, amely némi hasonlóságot mutat a Spectrum-ra készült Wizard's Warrior-ral, de annál jobb színvonalú. Különösen a grafika számít üdítő színfoltnak a Spectrum átiratok között, hang sajnos nem sok van (zene meg semmi).
Feladatunk az egymás után következő labirintusokban leküzdeni az életünkre törő ellenfelet. A különböző szörnyek egyébként "rendkívül ijesztő" módon néznek ki. A 8. nehézségi szintig csak egy ellenféllel kell megküzdenünk, utána következő pályákon azonban már két szörny támad ránk egyszerre. Ellenfeleink a labirintusba véletlenszerűen mozognak össze-vissza. Dolgunkat nehezíti, hogy oxigénünk (nagyon) gyorsan fogy, ha elfogy a levegőtartalékunk, elvész egy életünk. Oxigénkészletünket szerencsére feltölthetjük, a minden pályán megtalálható piros O2 feliratú mezőnél. A játékképernyő fölött bal oldalt lemérhetjük levegőtartalékunkat, jobb oldalon az életeink számát láthatjuk.
Emberkénket a külső vagy belső botkormánnyal tudjuk irányítani a STOP megnyomásával bármikor visszaléphetünk a kezdő-képernyőhöz.

A programot a kiadó Tejútvesztő címmel árulta, így a "nagyközönség" számára ezen a néven is ismert.