1987 - Go!

akció, lövöldözős

Spectrum (48k)

A Go! is támogatta azt az irányzatot, hogy minél több video-játék számítógépes változata lásson napvilágot (mégha ezek színvonala többnyire jócskán elmarad az eredeti változattól). A Lazer Tag sikeres játék volt, örvendetes, hogy mi is játszhatunk otthon, saját számítógépeinken. A program a Commando-hoz, UCM-hez való ügyességi játék, melyet egy vagy két játékos játszhat (felváltva). A Lazer Tag szigorú edző-iskolatanítványaként kell megfelelni a szigorú követelményeknek. Az edzés két fő részből áll. Ezek a  'Shoot Out' (vagyis kilövés) és a 'Target' (céltábla) gyakorlatok. Mindehhez társul egy futurisztikus és szépen kivitelezett gyakorlótér.
A kilövés gyakorlatban a Commando-ból ismert feladatok várnak ránk: az ellenfeleink minden oldalról lézerekkel tüzelve nyomulnak előre. A játékosnak a gyakorlópályán egy időhatáron belül meg kell kísérelnie az áthaladást, lelőve annyi ellenfelet, amennyit csak tud. A gyakorlótéren forgó terminálok, prizmák is találhatóak, melyek eltérítik, vagy többszörözik  a lézersugarakat (ezeket érdemes is kihasználni!). A gyakorlótér körüli falak visszaverik a lövéseket, ezt szintén érdemes kihasználni a fedezékben megbúvó ellenségekkel szemben.
A céltábla gyakorlatban letesztelhetjük a lövéseink pontosságát. A játékos automatikusan áthalad a gyakorlótéren és megkísérel minél több célt eltalálni. Az iránybillentyűkkel csak a tüzelési irányt változtathatjuk, az útvonal viszont kötött. A gyakorlat végén statisztikai értékelést, osztályzatot kapunk.
A játékot Kemspton, Sinclair botkormányok valamelyikével, vagy a szabadon definiálható billentyűzettel irányíthatjuk.

Örökélet: POKE 43573,0
(csak a .TAP verzióban működik!)