Cybernoid II.
The Revenge

1988 - Hewson

akció, lövöldözős

Enterprise

Amstrad CPC

Nehéz elképzelni, hogy a Cybernoid CPC-s változatát látványban túl lehet szárnyalni, de ugyanúgy, ahogy a második rész Spectrum változatának, a CPC-s változatának is sikerült ez a bravúr. Vérpezsdítő akció, gyönyörű látvány, és az egyik legjobb zene, sztereóban! A "szokásos extrák" már ismerősek az első rész Enterprise verziójából:

  • Betöltés után többféle csalás közül választhatunk: 'M' - örökélet, ' ,' - 9 élet 4 helyett, '.' - sebezhetetlenség.
  • A pontszámtábla mentésre kerül kilépéskor (normál reset-nél), megőrizve eredményünket az utókor számára (magnós gépeken vagy csalással viszont ez nem történik meg).
  • Felismeri a turbós gépeket, és ennek megfelelően állítja be a BFh portot, tehát 6 MHz-es gépen jó a hang.
  • Az első részben megismert módon, játék közben (!) az F1, F2, F5, F7, F8 billentyűk megnyomásával választhatunk az AY (hang) emuláció különböző változatai között. Itt is az F1 adja az eredetihez legjobban hasonlító eredményt, míg F2-vel elérhető hangzásban szólnak a legjobban a hangok!

Irányítás: a menüben elvileg csak a billentyűzet definiálására van mód, de a program figyeli valamennyi botkormányt, így azokra is definiálhatjuk az irányítást. A fegyverek kiválasztása itt is az '1-5' billentyűkkel történik.

Térkép