Ork Megademo 3

Orksoft (Baráth Endre) utolsó Enterprise-ra írt demójában igencsak kitett magáért. (Sajnos a demó ezzel a rossz hír közlésével (ez az utolsó Ork Demo) indul. Valószínűleg ez az egyetlen negatívum amit a programmal kapcsolatban meg lehet említeni...) Vigasztalásul ezért a szomorú tényért elképesztő mennyiségű "anyagot" kapunk: a demó két lemezt foglal el, melyek teljesen meg vanak töltve digi zenével és szépen kidolgozott grafikával! (A képek erősen fantasy hangulatot árasztanak, nem hiába a felirat: "Boris Vallejo Show") Valószínűleg ez az a program amely valójában megmutatja az Enterprise grafikai képességet. (Itt alul a programban látható rajzokból láthatunk egy csokorra valót.)
A letölthető verzióban az emulátor "tulajdonosok" kedvéért egy könyvtárban megtalálható a teljes demó (1.44-es lemezre kifér). Itt a demó két részét a DEMO1.COM, DEMO2.COM file-okkal indíthatjuk, vagy a START.BAS betöltése után választhatunk, melyik résztől indítjuk a demót.
Akik Enterprise-on szeretnék futtatni a programot, a DISK_1, DISK_2 könyvtárban megtalálhatják a két lemez tartalmát. Az első lemezt a START, vagy a ORKMEGA3.DMO file betöltésével, a második lemezt a DEMO3F.DAT állomány futtatásával indíthatjuk. (Ez utóbbira csak akkor kényszerülünk, ha a lemez a gép indításakor nincs behelyezve, így a program nem tud automatikusan elindulni.)