Orksoft (Baráth Endre, Konczol László) játékprogramjai révén vált ismerté. Azon kevesek közé tartoztak, aki nem átiratokat készítettek, hanem saját ötletből készített játékokat. Mindemellett két nagyon jó demót is készítettek. Az első demójuk 7 részből áll. Nagyon szép, saját készítésű rajzok láthatóak benne, illetve a más programokból kivett zenék mellett van egy-két saját próbálkozás is. Hogy melyik a saját szerzemény azt könnyű észrevenni, de a próbálkozás mindenképpen dícséretes...

A fő jellemzője e demónak az, hogy ötletes rutinok vannak benne. Ami a javára szól, hogy saját készítésű grafikák vannak benne. Ez a demó lett az első helyezett az ENTERPRESS által meghirdetett demóversenyen.

1.rész: A legjobb az alján látható térhatású mozgatás. Ez a tér-rajz egy basic programmal lett kirajzoltatva, majd VSAVE paranccsal kimentve. Lényege, hogy a legfelső sorban a 8 palettaszín váltakozik pontonként, a másodikban minden második pontnak változik csak a színe a harmadikban minden harmadik pontnak stb. Aztán a paletta forog, ennyi. Az ORK logo elég szép.

2.rész: Képváltáskor megáll a zene, scroll, de az ötlet jó. Ha végignézzük a képecskéket, elkezdenek animálódni. Ezután egy grafika látható.

3.rész: Ez is a színváltogatás tipikus esete. A zene nem saját szerzemény. Egy sprite mozog még rajta különböző mintákkal.

4.rész: Itt két grafika látható. Az ENTERPRESS-ben írtakkal ellentétben ezek nem Amigán készültek, hanem az AgSys nevű EP rajzolóprogrammal. A zene máshonnan van. A röhögés 1 bites digitalizált hang.

5.rész: Itt egyedül a pattogó scroll érdekes. Ja, meg a pontomlasztó. Hiba, hogy a pontomlaszóból csak akkor lehet kilépni, mikor a pontok mozognak. És zene sincs alatta.

6.rész: Itt egy nagyon szép grafika látható, szintén az AgSys rajzolóprogrammal készült. Itt még hallhatunk egy kis digi gitározást. Ha végighallgatjuk, átvált egy másik hangszerre.

7.rész: Egy kép gyászzenével. Vége szöveg. A vége kiírás attributum üzemmódú.